Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα τεχνολογία της Avicar συνδυάζει video games με πραγματικά σπορ αυτοκίνητα

*
H πρωτοποριακή τεχνολογία Remote Reality της Avicar υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο προσομοίωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα video games. Σε αντίεθση με το Virtual Reality και το Augmented Reality, το Remote Reality προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου πραγματικών σπορ αυτοκινήτων σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη θέση του οδηγού. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται μια τέτοια τεχνολογία σε αυτοκίνητα σπορ, με τον χρόνο απόκρισης να είναι μόλις μερικά microseconds, κάτι που βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Αναζήτηση στο ερώτημα της πλαϊνής γραμμής


Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω ενός headset και ειδικών χειριστηρίων, που δεν είναι υπερβολή αν κάποιος ισχυριστεί ότι μοιάζουν με τα Sense controllers του PlayStation VR2.



driver and console 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*